Blog Widget by LinkWithin

>>AttenSioN to aLL viSitOr, plez cLiK tHis LinK<<

MU berjaya ke perlawanan akhir UEFA...

2:42 PM Edit This 0 Comments »
exam dah abes, so skang adalah masa yang sesuai untuk update blog, lagipun lepas blik klntan nanti dah tntu takde masa nk update blog coz sibuk ngan LI... tepat kul 5 pagi, sya sampai bilik coz baru je lepas blik dari tngok match MU.. MU bermain dengan baik sekali terutama CR... MU hanya tggu masa untuk lawan ngan Barca or Chelsea... dah tntu perlawan time tu begitu sengit.. tapi saya dah xbleh tngok prlawanan tu nanti coz kat kmpg sya di klntan xde astro..pasrah jelah... nasib badan... MySpace
kali ini saya nak kongsi kan beberapa permndangan yang menarik... bagi saya amat menarik la... saksikan la yer...













0 comments:

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin