Blog Widget by LinkWithin

>>AttenSioN to aLL viSitOr, plez cLiK tHis LinK<<

Alpha

7:20 PM Posted In Edit This 3 Comments »


Atas permintaan seseorang,saya postkan lagu ini untuk di download, xtau la lagu bes ke x coz xdengar lagi.. so xde komen nak bagi tentang lagu ni. yang pastinya lagu "manusia lupa" memang bes.. sesiapa yang berminat or xminat boleh la downloud disini, downloud di semenanjung free, download di sabah n sarawak xpayah bayar..hihihi..MySpace


Alpha ----> Download

Kemarau ----> Download

Lagu Ini Hari Ini ----> Download

Manusia Lupa ----> Download

Manusia Lupa 2 ----> Download

Siapakah Dihatimu ----> Download

Ummi ----> Download

Perhitung ----> Download

Usah Berputus Asa ----> Download

Youm Wara Youm ----> Download

MySpace

Nasyid Lagenda II-Akill Hayy

7:17 PM Posted In Edit This 1 Comment »


Siapa yang xkenal dengan ustaz ni seorang pendakwah dan juga artis... amat tersohor orangnya..
dia la antara ustaz yang saya sukaMySpace tapikan sejak akhir2 ni slalu je media sibuk duk gosipkan ustaz akill ngan waheda.aduhhhh.... memang masalah problem betol media ni...MySpaceMySpace
eh lupa,nk bagitau komen tentang lagu ni.. saya xdengar semua lagi, lagu yang saya kira bes la "berita gembira" dan "hawa nafsu". lagu lain bes kot, saya pun xdengar lagi..sibuk....
sibuk ke????MySpace




Berita Gembira ----> Download

Anak Derhaka ----> Download

Adam dan Hawa ----> Download

Dikit Sedikit ----> Download

Warna Alam ----> Download

Haji ----> Download

Hidup Yang Hampa ----> Download

Pohon dan Pinta ----> Download

Hawa Nafsu ----> Download

Syuhada’ ----> Download

Full Album ----> Download
komen2 la yer..MySpace

Bahaya Guna Handphone Semasa Dicaj

7:16 PM Posted In Edit This 0 Comments »


MySpace

A few days ago, a person was recharging his mobile phone at home.

handphone dangerous @ hot pictures

Just at that time a call came in and he answered it with the Instrument still connected to the outlet.

MySpace

handphone dangerous @ hot pictures

After a few seconds electricity flowed into the cell phone unrestrained and the young man was thrown to the ground with a heavy thud.

His parents rushed to the room only to find him unconscious, with a weak heartbeat and burnt fingers.

handphone dangerous @ hot pictures

He was rushed to the nearby hospital, but was pronounced dead on arrival.

Cell phones are a very useful modern invention.

handphone dangerous @ hot pictures

However, we must be aware that it can also be an instrument of death.

Never use the cell phone while it is hooked to the electrical outlet!

MySpace

Something Natural in Hafita , Russia

7:15 PM Posted In Edit This 1 Comment »
MySpaceMySpace

It happens every 5 min; and is 30 meters in height


Something Natural in Hafita , Russia @ strange world


Something Natural in Hafita , Russia @ strange world

Something Natural in Hafita , Russia @ strange world

Something Natural in Hafita , Russia @ strange world

Something Natural in Hafita , Russia @ strange world

Something Natural in Hafita , Russia @ strange world

Something Natural in Hafita , Russia @ strange world

Something Natural in Hafita , Russia @ strange world
komen2 la yer..MySpace

Radar- Kanak-kanak Perempuan usia 11 Tahun Hilang

11:26 PM Edit This 2 Comments »
Nama : Nurhidayah bt Surip
Usia : 11 tahun
Tarikh Hilang : 6 April, 2009 Isnin
Lokasi: Asrama Anak Yatim Darul Kifayah
Taman Koperasi Polis
Gombak
Hubungi: Abdul Razak Salim
Bahagian Hal-Ehwal Pelajar
Politeknik Johor Bahru

Hubungan dengan mangsa : Anak saudara
Tel : 017-7011038
: 016-9326003

atau:
Rakancop: 03-21159999

Kes ini telah dilaporkan di IPK Kuala Lumpur

MySpace

HOTEL ATLANTIC AT DUBAI

10:38 AM Posted In Edit This 0 Comments »
salam sejahtera... semalam adalah perlawanan yang mantop antara liverpool vs arsenal..
man of the match semalam adalah ARSHAVIN kerana berjaya menjaring 4 gol...dasyat.....
walaupun begitu kedua-dua kelab terikat 4 sama...
(eeeiiiiii...jumaat ni ada exam..stdy2....)
kali ni saya nak kongsi kan plak gambar menarik dari dubai...
kalau xsilap saya bayaran untuk sewa hotel atlantic beribu juga untuk 1 malam...
xsure la.... tapi tempat ini memang sangat menarik...
xde masa nak edit.. tengok je la yer....












ZIKIR AL-MATHURAT

9:46 AM Edit This 1 Comment »


Zikir Al-Mathurat

Download here:

Zikir Al-Mathurat.mp3

PeNawAr HaTi

3:38 AM Edit This 0 Comments »



sesiapa yang berminat untuk mendengar alunan zikir dan selawat boleh la downloud disini.. huhu..nothing to say....





Zikir 1 ---> Download

Zikir 2 ---> Download

Doa Jauhi Azab Neraka ---> Download

Doa Kesejahteraan ---> Download

Surah Al-Fatihah ---> Download

Ayatul Kursi ---> Download

Surah Ali Imran 18, 19, 26 & 27 ---> Download

Doa Selepas Solat ---> Download

Zikir 3 ---> Download

Asmaul Husna ---> Download

Zikir 4 ---> Download

Zikir 5 ---> Download

Zikir Taubat ---> Download

Selawat Shifa ---> Download

Selawat Dawam ---> Download

Selawat Hadrah ---> Download

Nur Tuhan ---> Download

AIRLINES @ Art

7:13 PM Edit This 1 Comment »
Salam sejahtera kepada pembaca.. hari ni tiba la exam kali ke-2.. juga antara subjek yang susah...
tapi hari ni xde mood sikit, xtau la sebab ape coz xbuat muhasabah diri lagi..
walaupun begitu, saya nk promote sikit la, malam ni perlawanan antara kelab besar, ARSENAL vs LIVERPOOL... walaupun saya xminat sangat kelab2 ni, tapi still minat pemain2nya seperti F.torres, Walcott n so on..
Sekarang nk kongsi ngn anda semua tentang kecanggihan seni ART buat masa sekarang..
komen2 la yer..

Airlines @ strange picture


Airlines @ strange picture

Airlines @ strange picture

Airlines @ strange picture

Airlines @ strange picture

Airlines @ strange picture

Airlines @ strange picture

Airlines @ strange picture

Airlines @ strange picture

Airlines @ strange picture

Airlines @ strange picture

Airlines @ strange picture

Airlines @ strange picture

Airlines @ strange picture

Airlines @ strange picture

Airlines @ strange picture
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin