Blog Widget by LinkWithin

>>AttenSioN to aLL viSitOr, plez cLiK tHis LinK<<

Eksplorasi

8:15 PM Posted In Edit This 0 Comments »
Hari ini adalah hari terakhir saya di ukm.... kebanyakan penghuni2 di kolej ni ramai y dah balik, bile time malam je mesti sunyi.. tidak seperti yang sebelom ni, ada yang menjerit, meraung. menangis xtau la ada ke x, tapi yg menangis asanya bukan orang kot.. MySpace dah memang adat duk blog lelaki, bising je..kadang2 sampai subuh..sabar je...(kadg2 sya jugak bt bising..ckap kat orng je lebih.) dah balik kmpg nanti, sibuk plak dengan LI... tapi kakak2 yang senior kata bes bt LI..bes ke??? tapi geram betol la, bile dah blik kmpg nanti xbleh la nak tengok perlawanan bola(EPL)... tersiksa jiwa raga..waaaa... harap2 MU meng perlawanan akhir ngn BARCELONA yang digeruni.. walaupun ada diantara kawan2 baik duk kutuk2 kelab MU..tapi saya tetap setia dengan MU...MU POWER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kali ini saya postkan nasyid yang sangat2 saya suka.. lagu dalam album ni semua bes2.... sya suka sangat dengar lagu "eksplorasi, azimat ibunda, cinta pertama, melakar cinta di pintu syurga, asyura, ahlan bina dan yg paling bes sekali ialah menanti di barzakh". selamat mendengar..............................



Eksplorasi --> Download

Harga sekuntum Cinta --> Download

Ma'asalam Ya Andalus --> Download

Cinta Pertama --> Download

Azimat Ibunda --> Download

Asyura --> Download

Nur Syahadah --> Download

Habil & Qabil --> Download

Ahlan Bina --> Download

Kasih Ibu --> Download

Al Hambra --> Download

Melakar Cinta di Pintu Syurga --> Download

Kembali --> Download

Bingkisan Rindu --> Download

Bebabika --> Download

Menanti di Barzakh --> Download

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin