Blog Widget by LinkWithin

>>AttenSioN to aLL viSitOr, plez cLiK tHis LinK<<

Dahsyat nyerrrr.....pasir making hehehhee

6:05 AM Posted In Edit This 1 Comment »
sya dapat email yang menarik untuk kongsi bersama.. email ni tentg kreativiti yang gempak punyer....hehe.. pandai betol penggiat2 seni tanah pasir membina sesuatu yang menarik untuk dipertayangkan... sila2 la puji yer...









dApAt aNak BaRu?????????

11:32 PM Posted In Edit This 4 Comments »
saje je tajuk bagi GEMPAK sikit..sebenar nya bukan anak sendiri.. tapi anak kucing..kih2..
anak sendiri???hm....bila la agaknya... minggu lepas saya balik kampung..tut2 tengok ada anak kucing baru, upernya2 kucing orang buang kat kawasan rumah saya.. tapi kucing tu comei
sangat2..

[love.jpg]

sebenarnya dah ada sekor kucing (comel + cute + berisi) tapi dah besar panjang pun, yang xtahannya dah ada mak we plak dah.. pandai plak dia tackle anak dara kucing <sya xajar pun dia ilmu mengorak ni, mana ntah dia blajarnya > dia chating kat faceBook kot... sejak dah ada m.we ni,lupa dah kat umah, itu yang jarang balik rumah, bile lapar baru balik... mentang2 la dah ada ramai peminat rumah pun xingat yer...huh!!! kita nk bermain2 ngn dia pun susah.. ooppsss..lupa nak habaq... yang nakal ni diberi nama "pek ah"..hehe.. yang kecik plak baru je bagi nama, namanya "adekkkkk...")

xpe2...skang dah ada baby baru.. lagi comei.. bleh la bermain2 ngn "adekkkk".. tapi still malu2 lagi...time lapar dia naek la atas rumah... nasib baek dua ekor kucing ni xbergaduh bila bersama..
eeerrr..bersama??? yer la, biasanya kucing kan akan marah antara 1 sama lain bila 'bauan' yang menusup kalbunyer lain kewangianyer...
waaa..mengantuknya..mlas dah nk taip..
nak p tido dlu

[tweety.jpg]


Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin