Blog Widget by LinkWithin

>>AttenSioN to aLL viSitOr, plez cLiK tHis LinK<<

ReLeaSe TenSiOn...

11:43 PM Posted In Edit This 4 Comments »
Pak Tani mengasah parang
Parang disimpan di atas para
Dagang seorang di negeri orang
Tiada teman tiada saudara

tiba2 je rase sunyi..buat kerja semua xjadi.. tak xtau kenapa jadi begini sejak akhir2 ini
rase macam asing je seperti berada di negeri orang.. xtau la sebab dah lama xbalik kampg
ataupun rindu kat family.

tapi tension + xkeruang + malas + boring giler2 = ??????####
last2 ceq pun explore laptop ape yang bleh buatkan hati ni terhibur
~~(ingat nak menyanyi lagu "kaki ku di kepala mu" dan "kutu yang cantik" tapi suara xbez)~~


tut2..terbuka fail lama n agak menggelikan hati jugak la...
mengisahkan janda 3 kali
pelik je bunyi
mari kita kongsi bersama kisah ini >>

Seorang janda yang sudah tiga kali kawin cerai diperiksa doktor. Waktu doktor mahu periksa dalam, terjadi percakapan.

Janda : “Hati-hati periksa ya doktor, saya masih dara!”

Doktor: “Hai kata Puan dah tiga kali kahwin cerai takkan masih ada dara?"

Janda : “Gini doktor, x-husband saya yang pertama adalah mati pucuk."

Doktor: “Oh gitu, tapi suami yang kedua puan tak mati pucuk kan?”

Janda : “Betul doktor, cuma dia gay, jadi saya tidak diapa-apakan langsung.”

Doktor: “Lalu suami yang ketiga Puan tidak mati pucuk atau gay kan?”

Janda : “Betul doktor, tapi dia orang politik."

Doktor: “Tapi apa kaitannya dengan dara Puan...?”

Janda : “Dia cuma berjanji sahaja dok, ‘tidak pernah direalisasikan!!!”

Doktor: “?!?!?!?! ?”

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin