Blog Widget by LinkWithin

>>AttenSioN to aLL viSitOr, plez cLiK tHis LinK<<

Jangan Tegur [ Movie ]

5:17 PM Posted In Edit This 0 Comments »


Kita tengok dahulu trailernya.. Ambil mood sikit:)


SINOPSIS FILEM JANGAN TEGUR

JANGAN TEGUR mengisahkan Natasya (Julia Ziegler) yang telah terlibat dengan kemalangan jalan raya dan koma selama beberapa minggu. Sewaktu di dalam koma, Natasya telah bermimpi tentang seorang gadis bernama Baizura (Nadia Mustafar) yang disyaki telah hilang 2 tahun secara misteri tanpa khabar berita.

Natasya sering diganggu dengan mimpi-mimpi aneh yang menceritakan akan kesengsaraan Baizura yang telah dibomoh dan sering didatangi makhluk-makhluk halus. Tersedar dari koma, Natasya mula mengalami perkara yang sama seperti yang telah dialami oleh Baizura.

Daya penglihatannya tidak membataskan dia melihat makhluk-makhluk halus itu. Ini menambahkan kerunsingan suami Natasya iaitu Kamal. Kamal (Pierre Andre) pula adalah seorang yang tidak mempercayai benda-benda khurafat ini sehinggalah dia melihatnya sendiri.

Melalui mimpi-mimpi yang dialami, Natasya mula menyiasat apakah yang telah berlaku kepada Baizura. Siasatan yang dilakukan telah menyebabkan dia sering diganggu oleh makhluk-makhluk yang menganggu Baizura seperti dalam mimpinya. Apakah yang berlaku kepada Baizura? Mengapakah Natasya dibayangi dengan kemunculan Baizura? Apakah kaitan mereka berdua?

DOWNLOAD LINK.

Jangan Tegur : Part 1

Jangan Tegur : Part 2

Jangan Tegur : Part 3

Mastika : Julai 2009

4:39 PM Posted In Edit This 0 Comments »
Akhirnya dapat juga saya postkan majalah mastika julai 2009 ni.:)
setelah sekian lama tidak post kan mastika ni, sya postkan yang bulan julai punye..
Untuk bulan Julai, cerita yang dipaparkan adalah kejam,sadis,durjana dan apa2 lagi yang berkaitan dengan perkataan yang teruk itu.
Lihat sajalah muka depan untuk bulan Julai ini.(kalau anda jenis yang takut², so beranikanlah untuk tengok. Sebab apa.? sebab inilah yang berlaku di alam nyata.)

[Image: 636370.jpg]


Dan selepas apa yang anda tengok, apa kata anda download untuk baca apa kandungan sebenarnya.:)

I am a Cat and I will sleep where I Like

8:50 AM Posted In Edit This 0 Comments »
Hm...dari kecik sampai ler ke besor panjang.. saya memang suka kucing.. mgkin sebab, time kecik2 banyak bermanja dengan kucing agaknya.. nak tidur kena ada kucing, nak bermain kena ada kucing..nak berjalan pun kena ada kucing.. tapi bila dah besar, kucing pun xdipelihara, nak bermain pun kadang2 je.. time kecik2 dlu , bila hilang 1 kucing mesti akan ada penggantinya..malah lebih lawa lagi dari kucing yang sebelomnya.. kali terakhir kucing yang dipelihara meninggal dunia pada tahun 2005 coz nak lintas jalan xikot peraturan, smpai sekarang xde penggantinya kat umah..sedihnya...
kat ukm ni ada seekor kucing, kawan2 panggil namanya nyomel..xla lawa,tapi hitam... dulu dia selalu datang bilik nak beramah mesra tapi ada la sorang member tu,dia dengki kot,dia p sound kucing tu time bulan puasa ,nyomel tu terus merajuk smpai la sekarang.. nampak je orang terus lari.. sekarang dah ada 5 ekor anak, comel sangat,sape la bapaknya tu.. tapi sama macam mak dia, nampak je orang terus lari.. masalah betol.. macam la kita nak makan dia.. kita nak gosok2 je..
anywhere, kali ni nak post kan gambar2 kucing tengah tidor tapi comel.. comel ke????hehehe...






















AddThis

ANTI-ISA.......

8:32 AM Posted In Edit This 0 Comments »
Seperti dijangka Gerakan Anti-ISA tidak bertempur dengan PRO-ISA tetapi bertempur dengan FRU. FRU berjaya menghalang Anti-ISA ke Istana Negara apabila seperti biasa menghalang dengan pancutan iar water canon dan asap pemedih mata.





Ribuan pendemo berarak ke jalanan
Jangan salah faham k,siram pokok bunga tu.Air dia pedih gila.....!!!
Ini bukan di Palestin bukan di Iraq dan bukan di Amerika.....
tapi kenapa keadaan ni macam sama je di negeri sana
Makan asap la......pejuang melontar balik bom asap kearah FRU
Lari....lari....lari, Anjing kelaparan mau gigit
Bergelumang dgn SB tu bro
Walaupun disembur dgn water canon n bom asap ta, mereka
tabah dan tak lari
dasyat...
Perghhhhh....tv 3suku cakap 1000 orang ajer
kadang2 media ni banyak kelentong rakyat
bila la nak insaf...


Ini pula gambar pendemo PRO-ISA yang berani melanggar arahan polis.

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin