Blog Widget by LinkWithin

>>AttenSioN to aLL viSitOr, plez cLiK tHis LinK<<

SingGAH kembali!!!!!!!!! sempena Aidifitri

10:02 PM Edit This 1 Comment »
Selepas 7 bulan menyepi tanpa writing.. entah kenapa hari ini teringin untuk menyatakan sesuatu.. sesuatu yang janggal untuk dimulai selepas sekian lama tidak POST ape2... sempena bulan puasa yang semakin meninggal kan kita semua bagi yng muslim, teringin jugak untuk POst something walaupun xbrape menarik.. tut3..tanpa kita sedari, tggal 4 hari lagi berpuasa then RAYA.. entah kenapa bila dah makin berumur, suasana kemeriahan hari raya dalam diri turut berkurang.. if time kecil2 dahulu kala.. bila nk raya jer, hati xsabar2 untuk menggu hari tersebut... BeSt nye sambut raya time kecik2.. hm...

Jadi para pembaca sekalian nk ucap kan SeLamAt BeRpuAsa dan SaLam AidIlFitri yang akan tiba xLama lagi.. SelAmat tau, kan tiba2 ada jugak yg smbut xberapa nk selamat, MERCUN punya pasal...(◕‿-)


Selepas grad bulan 8 hari tu.. skang tiba la plak suasana bekerja.. tapi still mencari kerja yang lebih sesuai.. kerja yang macam mane tu?? soalan cepu mas????hehe i think setakat ini dlu la writing.. tadi bnyak idea nk tulis, tut2 je hilang..hampeh tol..
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin