Blog Widget by LinkWithin

>>AttenSioN to aLL viSitOr, plez cLiK tHis LinK<<

SingGAH kembali!!!!!!!!! sempena Aidifitri

10:02 PM Edit This 1 Comment »
Selepas 7 bulan menyepi tanpa writing.. entah kenapa hari ini teringin untuk menyatakan sesuatu.. sesuatu yang janggal untuk dimulai selepas sekian lama tidak POST ape2... sempena bulan puasa yang semakin meninggal kan kita semua bagi yng muslim, teringin jugak untuk POst something walaupun xbrape menarik.. tut3..tanpa kita sedari, tggal 4 hari lagi berpuasa then RAYA.. entah kenapa bila dah makin berumur, suasana kemeriahan hari raya dalam diri turut berkurang.. if time kecil2 dahulu kala.. bila nk raya jer, hati xsabar2 untuk menggu hari tersebut... BeSt nye sambut raya time kecik2.. hm...

Jadi para pembaca sekalian nk ucap kan SeLamAt BeRpuAsa dan SaLam AidIlFitri yang akan tiba xLama lagi.. SelAmat tau, kan tiba2 ada jugak yg smbut xberapa nk selamat, MERCUN punya pasal...(◕‿-)


Selepas grad bulan 8 hari tu.. skang tiba la plak suasana bekerja.. tapi still mencari kerja yang lebih sesuai.. kerja yang macam mane tu?? soalan cepu mas????hehe i think setakat ini dlu la writing.. tadi bnyak idea nk tulis, tut2 je hilang..hampeh tol..

ReLeaSe TenSiOn...

11:43 PM Posted In Edit This 4 Comments »
Pak Tani mengasah parang
Parang disimpan di atas para
Dagang seorang di negeri orang
Tiada teman tiada saudara

tiba2 je rase sunyi..buat kerja semua xjadi.. tak xtau kenapa jadi begini sejak akhir2 ini
rase macam asing je seperti berada di negeri orang.. xtau la sebab dah lama xbalik kampg
ataupun rindu kat family.

tapi tension + xkeruang + malas + boring giler2 = ??????####
last2 ceq pun explore laptop ape yang bleh buatkan hati ni terhibur
~~(ingat nak menyanyi lagu "kaki ku di kepala mu" dan "kutu yang cantik" tapi suara xbez)~~


tut2..terbuka fail lama n agak menggelikan hati jugak la...
mengisahkan janda 3 kali
pelik je bunyi
mari kita kongsi bersama kisah ini >>

Seorang janda yang sudah tiga kali kawin cerai diperiksa doktor. Waktu doktor mahu periksa dalam, terjadi percakapan.

Janda : “Hati-hati periksa ya doktor, saya masih dara!”

Doktor: “Hai kata Puan dah tiga kali kahwin cerai takkan masih ada dara?"

Janda : “Gini doktor, x-husband saya yang pertama adalah mati pucuk."

Doktor: “Oh gitu, tapi suami yang kedua puan tak mati pucuk kan?”

Janda : “Betul doktor, cuma dia gay, jadi saya tidak diapa-apakan langsung.”

Doktor: “Lalu suami yang ketiga Puan tidak mati pucuk atau gay kan?”

Janda : “Betul doktor, tapi dia orang politik."

Doktor: “Tapi apa kaitannya dengan dara Puan...?”

Janda : “Dia cuma berjanji sahaja dok, ‘tidak pernah direalisasikan!!!”

Doktor: “?!?!?!?! ?”

Ikan bersayap

1:08 AM Posted In Edit This 4 Comments »
keajaiaban berlaku lagi
kali ini pasal ikan bersayap plak
tapi lawa la
yang tak pastinya ialah tak tau la
samada ikan spesis ini halal dimakan ke x
ini dikira ikan dua alam ke???
eeerrrr





Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin