Blog Widget by LinkWithin

>>AttenSioN to aLL viSitOr, plez cLiK tHis LinK<<

NeW EnViroNmEnt (SMK Seri Aman)

4:16 PM Posted In Edit This 0 Comments »
14/4/2011, 11.30 am, Open University (HQ)
Kringggggggggggggggggg............................. (telefon berbunyi), dengan malasnya mengangkat telefon (helloooo...as-salam). Rupanya ada berita baik, panggilan dari PPD P.Puteh memberi tawaran untuk mengajar subjek KIMIA dan SAINS di SMKS Aman (urgent). MySpace Kimia......!!!??? Alaaa, susahnya, cmne nk mengajar...nk terima ke x ni? Dengan hati terbuka tanpa fikir panjang dengan slumber jer TOLAK tawaran tu dengan alasan "minggu depan saya bagi jawapan,xsure lg boleh terima ke x". Bila fikir balik menyesal pula coz tolak tawaran tu, xper la, nak buat macam mana dah xde JODOH. MySpace

19/4/2011, 11.00 am, Open University (HQ)

Kringggggggggggggggggg.............................(panggilan dari PPD) Alhamdulillah, tidak disangka rupanya masih ada CHANCE rupanya (berapa kali "rupanya" daa). Tanpa segan silu dengan slumber badaknya menerima tawaran untuk mengajar. Jeng3...masa untuk untuk beli tiket balik kampung (P.Puteh). MySpace Errrrr.. duit cukup ke x ni...???
21/4/2011, 7.30 am, SMK Seri Aman

Pertama kali masuk sekolah tu, lawanya.... tapi di hati (Nervous, gementar, takut2 berani jer). MySpace Yer la pertama kali nak mengajar anak orang (mcm mana la perangai ank orang ni yer),tapi dah tekad di dalam hati, apa nak jadi, jadi la... maka bermula la espisod sebagai Guru KGSK.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MySpace Berhadapan dengan student2 yang bermacam-macam ragam seperti MySpace ,ish2...masalah problem.... tido dalam kelas MySpace(slumber jer) , bergurau dalam kelas MySpace (selalu) , menangis pun ada MySpace (kadang-kadang berlaku) , rosakkan harta sekolah MySpace (jarang berlaku). bising??? of course la MySpace , bercinta dalam kelas? MySpace (wajid..) Apapun, mereka semua tetap student saya & terhibur dengan telatah diorang MySpace. CONTINUE...

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin