Blog Widget by LinkWithin

>>AttenSioN to aLL viSitOr, plez cLiK tHis LinK<<

dApAt aNak BaRu?????????

11:32 PM Posted In Edit This 4 Comments »
saje je tajuk bagi GEMPAK sikit..sebenar nya bukan anak sendiri.. tapi anak kucing..kih2..
anak sendiri???hm....bila la agaknya... minggu lepas saya balik kampung..tut2 tengok ada anak kucing baru, upernya2 kucing orang buang kat kawasan rumah saya.. tapi kucing tu comei
sangat2..

[love.jpg]

sebenarnya dah ada sekor kucing (comel + cute + berisi) tapi dah besar panjang pun, yang xtahannya dah ada mak we plak dah.. pandai plak dia tackle anak dara kucing <sya xajar pun dia ilmu mengorak ni, mana ntah dia blajarnya > dia chating kat faceBook kot... sejak dah ada m.we ni,lupa dah kat umah, itu yang jarang balik rumah, bile lapar baru balik... mentang2 la dah ada ramai peminat rumah pun xingat yer...huh!!! kita nk bermain2 ngn dia pun susah.. ooppsss..lupa nak habaq... yang nakal ni diberi nama "pek ah"..hehe.. yang kecik plak baru je bagi nama, namanya "adekkkkk...")

xpe2...skang dah ada baby baru.. lagi comei.. bleh la bermain2 ngn "adekkkk".. tapi still malu2 lagi...time lapar dia naek la atas rumah... nasib baek dua ekor kucing ni xbergaduh bila bersama..
eeerrr..bersama??? yer la, biasanya kucing kan akan marah antara 1 sama lain bila 'bauan' yang menusup kalbunyer lain kewangianyer...
waaa..mengantuknya..mlas dah nk taip..
nak p tido dlu

[tweety.jpg]


4 comments:

sI tEDI said...

aduhaiiii!! comelnye adek.. burung tu pun bela juga ke?? very friendly!!

tolong tepekkan gambo adik waktu dia x tidur pulak ek?

TQ

alaqim said...

eh...bukan la, ni bukan gmbar sebenar adek...blik ari tu xsempat lagi nk amek gmbar adek.. ni just gmbar hiasan..

touyakaruma said...

Apa kata klu anak kucing letak nama saya ? Hurmmmm

alaqim said...

eerrr..susah nyer nk sebut...
nma yng senang disebut la..
kucing ni klu pggil nama dia..dia akan datg..

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin