Blog Widget by LinkWithin

>>AttenSioN to aLL viSitOr, plez cLiK tHis LinK<<

I am a Cat and I will sleep where I Like

8:50 AM Posted In Edit This 0 Comments »
Hm...dari kecik sampai ler ke besor panjang.. saya memang suka kucing.. mgkin sebab, time kecik2 banyak bermanja dengan kucing agaknya.. nak tidur kena ada kucing, nak bermain kena ada kucing..nak berjalan pun kena ada kucing.. tapi bila dah besar, kucing pun xdipelihara, nak bermain pun kadang2 je.. time kecik2 dlu , bila hilang 1 kucing mesti akan ada penggantinya..malah lebih lawa lagi dari kucing yang sebelomnya.. kali terakhir kucing yang dipelihara meninggal dunia pada tahun 2005 coz nak lintas jalan xikot peraturan, smpai sekarang xde penggantinya kat umah..sedihnya...
kat ukm ni ada seekor kucing, kawan2 panggil namanya nyomel..xla lawa,tapi hitam... dulu dia selalu datang bilik nak beramah mesra tapi ada la sorang member tu,dia dengki kot,dia p sound kucing tu time bulan puasa ,nyomel tu terus merajuk smpai la sekarang.. nampak je orang terus lari.. sekarang dah ada 5 ekor anak, comel sangat,sape la bapaknya tu.. tapi sama macam mak dia, nampak je orang terus lari.. masalah betol.. macam la kita nak makan dia.. kita nak gosok2 je..
anywhere, kali ni nak post kan gambar2 kucing tengah tidor tapi comel.. comel ke????hehehe...






















AddThis

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin