Blog Widget by LinkWithin

>>AttenSioN to aLL viSitOr, plez cLiK tHis LinK<<

LaGi-LaGi LaWaK....Huhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7:22 PM Posted In Edit This 15 Comments »
fuhhh...~~~lamanya xupdate blog...singgah pun jarang skali... setelah sekian lama menyepi tergerak jugak hati nak post kan something hari ini... ini pun sebab tahap keboringan maksimum... apa pun buat permulaan untuk posting kali ini just cerita kelakor je setelah sekian lama ghaib..eeerrrr......


Seorang wanita cantik dan seksi terjatuh dari tingkat 80 sebuah bangunan.Sampai jer di tingkat 70, seorang lelaki Inggeris berjaya menyambutnya.

Wanita : Terima kasih, anda telah menolong saya…

Lelaki Inggeris : Sama2, tapi anda harus membalas budi…

Wanita : Bagaimana?

Lelaki Inggeris : Tidur dengan aku….

Wanita : Tak guna, kau ingat aku pelacur?! Tidak!!

Lelaki Inggeris : Baiklah kalau begitu…

Lelaki Inggeris itu melepaskan semula wanita itu. Di tingkat 50, seorg lelaki Perancis berjaya menyambut wanita itu.

Wanita : Terima kasih, anda telah menolong saya…

Lelaki Perancis : Sama2, tapi anda harus membalas budi…

Wanita : Bagaimana?

Lelaki Perancis : Tidur dengan aku…

Wanita : Tak guna!! Aku tak mahu!

Lelaki Perancis : Kalau begitu, tak guna aku selamatkan kamu…

Lelaki : Perancis itu melepaskan semula wanita itu.

Dari tingkat 50,40.. dan 30,tidak ada sesiapa pun yang dapat menangkap wanita itu. Wanitaitu mula ketakutan dan berharap, jika ada orang yang menyelamatkannya, dia tidak lagi kisah jika terpaksa
tidur dengan orang tersebut. Akhirnya di tingkat 20, seorang lelaki Arab berjaya menyambut wanita itu.

Belum sempat lelaki Arab itu bersuara, wanita itu terlebih dahulu berkata-kata…

Wanita : Terima kasih, anda telah menolong saya.. Sebagai membalas
jasa, saya akan tidur dengan anda.

Lelaki Arab : Astaghfirullah.. (lalu melepaskan semula wanita itu kerana terkejut…

15 comments:

sI tEDI said...

aduhai..

moralnya..
janganlah menilai semua orang itu sama!!

Decorater [MisS N] said...

Malang si gadis or malang pak arab? ahaks.....:)

alaqim said...

rasenyer kecian kat gadis tu..ntah la ada lagi x orang sambut kat bwah tu..

Decorater [MisS N] said...

salam..awk nk tau tak? bile sy klik link website awk dr shoutmix saya, kuar "Incredible Testimony
The Bible is True"...try awk check balik ye...

alaqim said...

eh..yer ke....Asstaufirullah...
knpa bleh jadi cmni plak...
sori2...nnti sya check balik.

Decorater [MisS N] said...

masalah da dikenalpasti kan?

chill...just tersilap taip je tuh..

++***hana zaty**++ said...

hehe....lawok2!~~~~

dara♥♥♥teruna said...

eh..mcm kenal jer entry nie..tkper.amik la..cik dara tk kisah tpi inform dulu erk..hehe..

alaqim said...

to dara teruna...
sory la klu link sama yer..
tapi link ni dapat dari email kak senior nyer..

p3perak said...

tersenyum sorang2 plak..
suka2 lawak ni..
moral: tak semua lelaki perangai sama..

salam ziarah..

NiNa' said...

kelakarnye..aha..~ akhirnya... wanita tu mati ke x?

dara♥♥♥teruna said...

yer ker..alamak..cik dara tersalah suda..

alaqim said...

>>>dara teruna
xmngapa..xkisah pun..hehe..

>>>nina
xsure la idup ke x tu..
xkaji plak..

touyakaruma said...

owrrr tak ending lagi ...

last sekali aku sambut dia dari bawah . Fuhh dia terselamat .... aku minta dia belanja kepsi .

alaqim said...

hehe..ada plak yang jadi penambah cerita..chaiyok..

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin