Blog Widget by LinkWithin

>>AttenSioN to aLL viSitOr, plez cLiK tHis LinK<<

mInGGu yAng meLetIhkan

9:37 PM Posted In Edit This 3 Comments »
minggu ini penat sangat, dah 4 malam xcukup tido coz siapkan proposal... dah 3 kali buat tapi kena edit balik coz salah format, ayat x betol, method xkena, rujukan terlalu lama, dan macam2 lagi.. sebernarnya pada 1/9/09 ada pra-presentation untuk proposal iaitu 3 hari lepas.. tapi syukur lah..dapat buat yang terbaek walaupun kurang baik coz still ada mistake.. kebetulan plak pada hari yang sama 3 hari lepas ada presentation untuk subjek perngurusan organisasi.. memang rush tahap dewa2 la.. itu yang lepas subuh baru tido, time subuh tu memg xbleh tahan dah,mata dah kuyu, kepala dah pening2 lalat, kaki dah lembik.......akhirnya terlena atas lantai... tut3...semalam demam.. fuhhhh!!!!!!!!!!!!!.... nasib baik xteruk, alhamdulillah hari ni dah sihat sedikit.. tapi semalam memg la..pening sangat2...rase nak hempak je kpala ni, kalu bleh nak telan je ubat 17,18 biji..tapi xbleh terlebih dos..bahaya, boleh maut tu... xsempat nak kawen nnti..opppsssss...(berangan plak....) ..hujan plak time2 camni.. bagus la..
hujan rahmat....

28238078

dlu time2 kecik2 suka giler maen hujan,xbleh nampak ujan, time tu nak la enjoy nyer... 1 hari tu kan,tengah syok men ujan tiba2 mak panggil...wan!!!!!!!!!!! mai jap... ada hadiah ni...(dengar je ada hdiah memg syok gler,terus naek umah) jejak je atas lantai umah, awaq ase pedis je kat blakang ni????!!!!!!!,tuuuu dioooo......tengok2 upa2nya mak pegang rotan... sakit woooo....
sejak peristiwa itu...huh!!!!...lelaki kan memg xinsaf... men lagi ujan.. tapi mak pggil memg xpi ar..hehe..(pengalaman..) dah besar2 ni, xpula men ujan..matang dah pun..

76019074

45298513

92512874

93509271


3 comments:

pedro a. cruz cruz said...

Muy bellas fotografias y muy bien conseguido el efecto lluvia.

Anonymous said...

Betul3..versi upin n ipin..hehe. taun 3 ni, mmg penat2..terkejar2 ke sana ke mari...pembntgn LI, antr proposal, pmbntgn poster midsem lagi,pmbntgn poster..ish3
Ujian ALLAH..^^

*Hati mesti bersih*

alaqim said...

hm...agak memenatkan jugak la..
tapi hidup kena la happy selalu..
x gitu????...
agak2nye sapa la y "hati mesti bersih ni"???..hm....
ape pun..thanks coz sudi singgah dan baca artikel..
len x singgah lagi yer..

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin